Опознай Америка - Edgartown, MA

Днес пътешествието из Америка с VIKING продължава към град Edgartown, MA.

Edgartown е разположен на остров Marta's Vineyard, Cape Cod Area. Това е мястото където може да се любувате на природните красоти на девствените плажове, глинените скали, както и най-голямата популация на птици по източното крайбрежие. Градът е известен и с многото си културни и исторически забележителности, ресторантите с разнообразна храна от всички точки на света.

Хотел в града търси за летните месеци да наеме студентиза позициите: Guest Service Attendant - $13/h, Barback - $8/h + tips, Banquet - $10/h, Room Service - $8/h + tips, Busser - $8/h + tips, Hostess - $12/h, Line Cook - $15/h, Dishwasher - $11/h, Grounds Person - $11/h, Cook - $13/h, Houskeeper Supervisor - $13/h, Server - $3.50/h + tips и много други атрактивни и високо платени позиции.

За повече подробности вашия VIKING координатор Ви очаква!

Опознай Америка - Austin, TX

Днешната разходка из Америка с VIKING ще Ви отведе в столицата на Texas, Austin.

Austin e четвъртия по големина град в Texas и четиринадесети в USA. Главните представителства на много от най-големите световни компании, като IBM, Google, Intel, Dell, AMD и други, се намират именно в Austin.

Температурата през летните месеци достига до 40 градуса, а валежите са изключителна рядкост...

Ако искате да работите като Lifeguard и да получавате по $ 8.25/h, единственото което трябва е да можете да плувате. Ovetime е гарантиран. Квартирата е осигурена срещу $ 75/week.

За повече подробности се обърнете към Вашия VIKING координатор!

Опознай Америка - Cambridge, MD

Здравейте VIKING Friends. Днешнатат разходка из Америка ще Ви отведе в град Cambridge, MD.

Разположен на брега на Choptank River, Cambridge предлага на своите гости невериятно много незабравими спомени и весели моменти. Градът е идеалното място за семейна почивка или за практикуването на всякакъв вид водни спортове.

Една от най-известните хотелски вериги в света търси да наеме студенти, с много високо ниво на английски и задължителен предишен опит, за летните месеци на позициите Lifeguard - $9.00, Banquest - $9.00, Buffet Attendant - $8.00, Bartender - $6.55 + tips, Food Runner - $8.00, Greeter - $8.00, Regency Club Attendant - $8.00, Server - $3.63 + tips и много други.

Вашият VIKING координатор Ви очаква с повече подробности!

Опознай Америка - Kitty Hawk, NC

Здравейте приятели! Днешната разохдка из Америка с VIKING ще Ви заведе в град Kitty Hawk, NC!

Kitty Hawk, NC е перфектното място за релаксация, лежейки на белия пясък и слушайки звука от разбиването на вълните, оглеждайки се за делфини. Защо и Вие не станете част от това вълшебство, само с VIKING!

Градът е известна туристическа дестинация, предлагащ развлечения за хора от всички възрасти. Тук през далечната 1903 е направен първият полет с моторен самолет от братя Wright.

Resort търси да наеме за летните месеци мотивирани студенти за работа като housekeeper и не само, срещу заплащане от $10/h, по 10 часа на ден. Работодателя осигурява квартира по $105 на седмица. За повече подробности се обърнете към Вашия VIKING координатор!