Опознай Америка - Vail, CO

Пътуването из Америка с VIKING продължава, но сега ще се отдалечим от брега на океана и ще се насочим към вътрешността на страната, за да ви представим най-известния зимнен курорт - Vail, Colorado.

Vail се намира в скалистите планини на щата Colorado. Със 193 вълнуващи писти Vail, CO е най-големият ски курорт в САЩ. Инвестирането на много пари, въвеждането на супермодерни технологии и предлагането на различни занимания, включващи най-голямата в света мрежа от високоскоростни, четворни лифтове, най-голямото в света ски училище(с над 850 инструктори) и повече от 100 ресторанта, множество хотели и магазини, предполага едно незабравимо преживяване. И всичко това на базовата височина от 2475 м.

Собственик на 5 звезден хотел във Vail, CO търси да наеми отговорни студенти, с много добро ниво на английски език. Позициите като housekeeper и houseman са със заплащане от $9.79 на час, а позицията busser е заплатена на $6.36 на час като бакшишите при нея са гарантирани! Всички позиции дават възможността да се натрупа и завиден overtime! Намирането на втора работа, е като детска игра!

Vail Ви очаква!