Опознай Америка - Fisher Island, NY

Днешната празнична разходка из Америка с VIKING ще Ви заведе в щата New York, на брега на океана, на приказения Fisher Island.

Fisher Island е с големина от близо 20 кв.км. Разположен на източния край на Long Island, това е едно от най-добрите места за игра на голф в света. Самият град е с население от едва 249 човека, но през летните месеци надхвърлят 2000. Предвижването от и до острова се осъществевя с редовни фериботни линии, както и със самолетни полети до близките големи летища на New York и Connecticut.

Ресторант в града търси за летните месеци, да наеме студенти за работа като Food Runner. Заплащането е $ 7.30 + tips. Overtime не е гарантиран, а за да си намерите втора работа е само въпрос на време.

За повече подробности около офертата, потърсете Вашия VIKING координатор.

Опознай Америка - Wisconsin Dells, WI

Нашето предколедно предложение от рубриката Опознай Америка с VIKING днес ще бъде - Wisconsin Dells, WI.

Wisconsin Dells е по известен, като "Waterpark Capital of the World". В града се намират най-големите открити и закрити водни паркове в USA, както и най-големия Water and Theme Park Resort. Освен тях града предлага и много други развлечения, няколко голф игрища, go-kart tracks, конна езда, както и впечатляваща разходка с лодка по Wisconsin River. Големия брой ресторанти могат да угодят и на най-претенциозния чревоугодник.

Ресторант в центъра на града търси да наеме студенти за работа през летните месеци на позициите - Busser, Pizza Maker и Kitchen Help. Заплащането е повече от отлично - $ 7.50/h + tips.

Wisconsin Dells годишно е посещаван от над 5 милиона туристи, от най-различни националности.

За повече подробности около работните позиции, Вашите VIKING координатори Ви очакват!

Опознай Америка - Long Branch, NJ

Днешната разходка из Америка с VIKING, ще Ви запознае с едно удивително и привлекателно място на брега на Атлантическия океан - Long Branch, NJ.

Long Branch е един от най-големите градове по брега на щата New Jersey. В миналото бил по известен, като "Hollywood" на изтока, днес градът предлага не по-малко възможности за забавления. Seven Presidents Oceanfront Park предлага условия за плуване, каране на лодки, риболов, колоездене и други занимания, които правят почивката в града уникална. А към всичко това, като прибавим и плажа! Какво друго Ви остава освен да посетите Long Branch и да усетите атмосферата на американската традиция.

Private Beach Club and Restaurant търси да наеме работливи и мотивирани студенти за работа през летните месеци, на различни позиции - Server Assistant, Busser, Beach Personnel. Заплащането е отлично $5.00/h + tips. Overtime e гарантиран, а възможността за намиране на втора работа, напълно реална, предвид многото ресторанти и хотели в близост.

Екипът на VIKING Ви очаква с повече подробности около работната оферта.

Опознай Америка - Mackinac Island, MI

Здравейте приятели, и днес разходката ни из Америка с VIKING, ще ни заведе на едно приказно, спокойно и предпочитано за разходка градче-остров - Mackinac Island, MI.

Движението на автомобили в града е забранено, по улиците може да видите единствено конски карети, които допълват и без това старинното излъчване на Mackinac Island. Островът, с обща площ от почти 10 кв.км. (80 % от площта му е заета от Mackinac Island State Park) през летните месеци, посреща до 15 хиляди посетители на ден.

В Downtown Mackinac Island са разположени много магазини, ресторанти и хотели. Най-популярния продукт, предлаган в магазините, е така наречения и известен в цяла Америка "Mackinac Island Fudge".

Един от тези магазини, търси за летните месеци, да наеме за позицията Fudge Maker, мотивирани и усмихнати студенти. Заплащането е $7.75/h, overtime e гарантиран, а hoising подсигурен.

Вашите VIKING координатори са на разположение за въпроси и подробности около работната оферта.

Опознай Америка - Fairbanks, AK

Разходката с VIKING продължава! Напускаме континенталната част на USA и се отправяме на север, за да достигнем бреговете на Alaska, чийто девиз е "На север, към бъдещето"!

Стотици километри девствени гори, изобилстващи от диви обитатели... стръмни планини, достигащи 6 км височина... обширни долини, оплетени като с мрежа от пълноводни мътни реки. По невероятен начин изглеждат тези природни места, недокосвани все още от човека. Това е Alaska!

Alaska е най-големия по площ американски щат. Името „Аляска“ най-вероятно произлиза от алеутската дума за „голяма страна“ или „суша“. Интересно е, че рибата символ на Alaska е кралската сьомга,а животното символ е лоса. Най-голям град е Anchorage, намиращ се в южната част на щата. Любопитно е, че в него има улица, наречена България.

Луксозен хотел в Fairbanks, AK търси да наеме студенти за работа в housekeepning office. Заплащането е $8.00 per hour като overtime е гарантиран! Работодателя осигурява и квартира, която се намира в непросредствена близост до самия хотел.

За повече въпроси, VIKING координаторите са на Ваше разположение!

Опознай Америка - Jackson, WY

Днес Екипът на VIKING избра да Ви предствави Jackson, WY – the next stop station on our virtual trip in U.S.A.

Jackson се намира непосредствено до Jackson Lake, разположенo в североизточната част на щата WYOMING, в рамките на Grand Teton National Park и е популярна зона за отдих в USA. Jackson Lake предлага първокласна еко почивна база, в която отсядат всички желаещи на разгледат красивата природа на Grand Teton, както и на западно разположения Yellowstone National Park.

В комплекса на Jackson Lake възможностите за развлечение са много – от пазаруване и разходки около красивото езеро, каране на лодка, игра на голф, до предприемане на преходи из красивата природа на парка.

Работодател от Jackson, WY търси да наеме студенти за летните месеци, като позициите са Room attendant, Host и Busser. Заплащането e според позицията, а именно $6.00/h (busser), $9.80/h (room attendant) и $10.30/h (host). Overtime е гарантиран, а опция за втора работа е напълно възможна.

Вашите VIKING координатори остават на разположение за въпроси и подробности около работната оферта.

Опознай Америка - Atlantic City, NJ

Тази седмицата виртуалната разходка с VIKING, наречена „Опознай Америка” стартира с Atlantic City, NJ. Най-интересната Work and Travel дестинация за лято 2012!

Градът е разположен на брега на Източното крайбрежие, от където идва и името му! Atlantic City е известен като Las Vegas на Изтока. Много казина и шоу програми, много луксозни хотели и ресторанти, както и екзотичните плажове примамват хиляди туристи всяко лято.

Хотел търси да наеме за лятните месеци отговорни студенти с добро ниво на английски език и с готовност за работа. Всички студенти, които желаят да кандидатстват за тази оферта могат да подават своите CV with smiling photo в най-близкия до тях VIKING офис. Позициите са Housekeeping, Housemen, Laundry, заплащането е $8.05/hr, overtime е напълно възможен, както и опция за втора работа!

От Вас зависи дали следващото лято ще бъдете в USA, да съберете малко work experience, да подобрите своя английски език и да срещнете нови приятели от цял свят!

Потопете се в светлините на бляскавия и атрактивен Atlantic City, NJ само с VIKING!!!

Опознай Америка - Provincetown, MA

Опознай Америка с VIKING, продължава към следващата ни спирка - Provincetown, MA.

Provincetown е малък град, разположен в най-северния край на полуостров Cape Cod. Заобиколен отвсякъде с красиви плажове и пясъчни дюни, популярен туристически център, място на артисти и художници. Известен е с красивата архитектура на сградите си и главно като място, където летуват много хомосексуално ориентирани хора.

Provincetown, MA е културен център, в който през летния сезон се провеждат множество музикални, филмови и други фестивали. Голямата забележителност на града е т.нар. Паметник на пилигримите, представляващ 76-метрова гранитна кула, открита през 1910 г. Това е най-високата гранитна структура в USA.

Retail Store търси да наеме отговорни и работливи студенти за следните позиции: Sales Associate и Stockroom. Заплащането е $10.00 на час, гарантирани минимум от 40 часа на седмица, осигурена квартира и възможност за overtime!

Градът е посещаван от хиляди туристи всеки ден през лятото, което автоматично Ви гарантира и 100% шанс за намиране на втора работа! От Вас зависи!

Provincetown, MA - градът на заливите, на приказните плажове и на свободомислието Ви очаква!

Опознай Америка - Vail, CO

Пътуването из Америка с VIKING продължава, но сега ще се отдалечим от брега на океана и ще се насочим към вътрешността на страната, за да ви представим най-известния зимнен курорт - Vail, Colorado.

Vail се намира в скалистите планини на щата Colorado. Със 193 вълнуващи писти Vail, CO е най-големият ски курорт в САЩ. Инвестирането на много пари, въвеждането на супермодерни технологии и предлагането на различни занимания, включващи най-голямата в света мрежа от високоскоростни, четворни лифтове, най-голямото в света ски училище(с над 850 инструктори) и повече от 100 ресторанта, множество хотели и магазини, предполага едно незабравимо преживяване. И всичко това на базовата височина от 2475 м.

Собственик на 5 звезден хотел във Vail, CO търси да наеми отговорни студенти, с много добро ниво на английски език. Позициите като housekeeper и houseman са със заплащане от $9.79 на час, а позицията busser е заплатена на $6.36 на час като бакшишите при нея са гарантирани! Всички позиции дават възможността да се натрупа и завиден overtime! Намирането на втора работа, е като детска игра!

Vail Ви очаква!

Опознай Америка - Ocean City, MD

Пътуването из Америка с VIKING продължава и следващата ни спирка е – Ocean City, Maryland.

Ocean City е един от най-известните летни курорти в Америка. Разположен на малък полуостров на брега на Атлантическия океан, градът предлага невероятно много възможности за работа, забавления и луди купони до изгрев слънце.

Екипът на VIKING Ви предлага уникалната възможност да изживеете едно незабравимо лято и то заедно с вашите приятели!

Ресторант – пицария, Downtown Ocean City, издирва студенти за работа през лятната им ваканция като Pizza maker, Food runner и Hostess. Заплащането за позициите без tips е $8.00/h, а за позиции с tips е $3.28/h, с възможност за overtime, както и за втора работа.

Опознай Америка - Santa Monica, CA

В рубриката Опознай Америка с VIKING днес ще Ви представим

SANTA MONICA, CALIFORNIA

Santa Monika е туристически град на океана, част от мегаполиса Los Angeles, California. Santa Monica е дом на известните холивудски знаменитости, квартал на богатите и на всички млади хора, готови за горещи калифорнийски нощи, сърф и плажни забавления.

VIKING Ви предоставя възможността и Вие да станете част от тази приказна атмосфера, наречена Santa Monica.

Увеселителен парк на брега на океана търси да наеме млади, отговорни и с позитивно настроение студенти. Позициите са Ride Attendant и Food Attendant. Заплащането е $8.00/h, като има опция за overtime! На лице са много възможности за втора работа, за интернационални парита и за контакт с хора от цял свят!

Опознай Америка

Здравейте Приятели,
от днес ние от екипа на VIKING стартираме нова рубрика, която ще Ви помогне да изберете най-подходящата за Вас работна оферта.
Не пропускайте възможността да се възползвате от най-ниските цени на програмата Work and Travel USA в България.

Фото конкурс


На проведения фото конкурс първо място спечели Светослав Манолов! Честито